Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Дойде времето да помислим сериозно за евентуални дати и места за национална среща на 155. Ентусиазъм не липсва, желаещите са наистина много - остава само да го измислим как да стане.
    Очакваме вашите мнения и идеи за :
    1. време
    2. място
    за националната сбирка на Алфа 155. Също така може да обсъдим идея за рекламен стикер по повод събитието - нещо, което после да носим на колите си с гордост.
    Имайки в предвид предварителните проучвания, мястото ще трябва да е подходящо за купонджийска част и преспиване на поне 60-70 човека. Колкото до времето - знам че сега е отпускарския сезон, всички имаме някакви планове, но все пак е хубаво сбирката да я направим нейде през Юли, може би докъм края - за да не се доближаваме много до Италфеста (вероятно в началото на Октомври). Споделяйте и предлагайте, че времето си лети неумолимо. Поздрави на всички фенове !
    41
    18-19 Юли
    21.95%
    9
    25-26 Юли
    53.66%
    22
    1-2 Август
    24.39%
    10

The poll is expired.

Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:50.
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Идеята е добра. Предлагам някъде около Пловдив да е сбирката. Горе-долу е на средата и надявам се повече колеги да дойдат.
    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
      Идеята е добра. Предлагам някъде около Пловдив да е сбирката. Горе-долу е на средата и надявам се повече колеги да дойдат.
      за мен почти няма значениекъде ще е - само ако може да е на някоя самолетна писта, да си направим и кефа и да е легално, така да се каже

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        за мен почти няма значениекъде ще е - само ако може да е на някоя самолетна писта, да си направим и кефа и да е легално, така да се каже

Калояново е близо до Пловдив
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Да се намери някакво място в диаметър около 100-150 км от центъра на България и да се дискутира една дата.... даже и да няма писта сме се събрали на събор на Легендата не на драг тестове.... GOOD LUCK
          '97 155 1.8 16V
          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
          the cost of living is dying...everybody pays...
          sigpic

Comment

Да колеги ще е хубаво да се организира подобно нещо. Онзи ден бях на националната пунто среща в Пловдив и мисля, че мястото е добро за подобни мероприятия, на средата на България и няма да има недоволни. Ако се организира нещо съм там живот и здраве.
            Fiat Punto GT '96 131 hp

Comment

А как ви се струва Кръстова гора?
              Мястото е срахотно,нооооо....спането ще е на открито/който му стиска де....../
              PB 4044 ХН

Comment

Първоначално публикувано от jandarm Покажи съобщение
                А как ви се струва Кръстова гора?
                Мястото е срахотно,нооооо....спането ще е на открито/който му стиска де....../
                звучи интересно

а предвид отпускарския сезон дали няма да е по-удачно да е по черноморието.
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Аз съм за Пловдив и региона...Много е силна групичката в Пловдив А и има подходящо място
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                    Да се намери някакво място в диаметър около 100-150 км от центъра на България и да се дискутира една дата.... даже и да няма писта сме се събрали на събор на Легендата не на драг тестове.... GOOD LUCK
                    И аз така мисля и ми се струва,че Узана е много подходящо място за такава сбирка.Намира се до Габрово,има приятни евтини хотелчета и огромни поляни.
                    Първоначално публикувано от alf Покажи съобщение
                    звучи интересно

а предвид отпускарския сезон дали няма да е по-удачно да е по черноморието.
                    Може и по морето,но къде ще намери подходящо място там в тоя сезон точно?

П.С.Където и да е,ще трябва да си поговорим с теб
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

колеги,,кадето и да е,но трябва да направим фиеста,пример,,рокерите се сабират всяко лято на язовира до гр.казанлак,,,но като трагнат из града,ето тава е атракция,,за6то и ние да не сме така,,кадето и да направим сбирката,ако е до някои град или село,да минем и ние като тях,,,па тогава да видят хората,,,6то е туи АЛФА 155

Comment

Струва ми се, че нейде из централния Балкан ще е най-подходящо, но се приемат всякакви предложения. Като споменахте Узана - вижте на какво попаднах - Почивен дом "Еделвайс" - струва ми се много приятно местенце, a и ще имаме великолепен фон за снимки. Може би нещо подобно на тези ( (c) by alfa155.org )

И идеята за голямата колона за шоу е много хубава!
                        Да не забравяме обаче че трябва да обсъдим и подходящи дати, не само места !

@ DiStefano - истинските фенове са винаги добре дошли - няма да върнем никого !
                        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:50.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Да,това място е идеално,решавайте датата и да се мятаме за един уикенд
                          '97 155 1.8 16V
                          GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                          the cost of living is dying...everybody pays...
                          sigpic

Comment

значи ме бройте и мен макар и с наследника на 155
                            първата ми Алфа беше 155 и моята най-голяма любов разбира се
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                              Да,това място е идеално,решавайте датата и да се мятаме за един уикенд
                              ставаме двама!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X